Λίγα λόγια για εμένα…

Λίγα λόγια για εμένα…

Ονομάζομαι Μπαλτουμά Επιστήμη, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζώ στο Περιστέρι Αττικής. Μετά την αποφοίτησή μου από την Ιατρική Σχολή, εκπλήρωσα τη υποχρεωτική θητεία υπαίθρου ως αγροτική ιατρός στο Γ.Ν. Σπάρτης και στη συνέχεια ξεκίνησα την ιατρική ειδικότητα. Η αγάπη μου για τα παιδιά και η “μαγεία” της χειρουργικής με οδήγησαν στην επιλογή της παιδοχειρουργικής ειδικότητας την οποία ολοκλήρωσα το 2018 αφού εκπαιδεύτηκα στη γενική χειρουργική στο Γ.Ν.Α. Σισμανόγλειο και στη χειρουργική παίδων στο Γ.Ν. Παίδων “Η ΑΓ. ΣΟΦΙΑ”.
Το 2017 έλαβα το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών μου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο “Κλινική Παιδιατρική Νοσηλευτική – Έρευνα” και από το 2020 έως σήμερα εργάζομαι ως ιδιώτης παιδοχειρουργός.
Κατέχω θέση επιμελήτριας στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο “Μητέρα” στην Β΄ Παιδοχειρουργική Κλινική Παίδων και Παιδιατρική Ογκολογία.
Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και εθελοντικά προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Κοινωνικό Ιατρείο Περιστερίου.